Windstop

Rukka pets haalari

lue lisää...

Tuotetiedot

Koiramaailman luksustuote extreme-liikkumiseen. Windstop overall on valmistettu edistyksellisestä Gore Windstopper Softshell -materiaalista, joka yhdistää goretexin ja softshellin parhaat puolet. Ainutlaatuisen 3-kerrosmateriaalin ansiosta haalari on täysin tuulenpitävä ja hylkii erinomaisesti vettä ja lunta. Sen sisäkerros säätelee kehon lämpötilaa, siksi haalari soveltuukin kaikenlaiseen liikkumiseen ympäri vuoden. Erittäin joustavasta ja kevyestä materiaalista tehty haalari takaa erinomaisen liikkuvuuden - haalari onkin parhaimmillaan pitkäkestoisessa suorituksessa. Laminoidun Goretex-kalvon ansiosta viiman vaikutus katoaa pakkasen purevuudesta, siksi haalari pitää koiran lämpimänä kylmälläkin kelillä. Säädettävien pääntien, vyötärön ja lahkeensuiden ansiosta haalari pysyy jämäkästi koiran päällä. Haalarissa on näkyvästi sijoitetut 3M-heijastavat tereet ja heijastava logo.

Ominaisuudet

Joustava materiaali on erittäin miellyttävä päällä. Täysin tuulenpitävä Gore Windstopper -materiaali. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Säädettävät lahkeensuut. Korkea, suojaava kaulus. Tuotteessa on 3M-heijastavia yksityiskohtia. Hylkii vettä erinomaisesti ja on lämmin.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Windstop
Arviosi