Warmup

Rukka pets takki

lue lisää...

Tuotetiedot

Huipputuote, joka suojaa koiraa vaihtelevissa keleissä ulkoillessa. Lämmittelytakki pitää koiran lämpimänä liikuntasuorituksen jälkeen tai sitä odotellessa. Kevyt päällimateriaali on laminoitu veden- ja tuulenpitäväksi. Erikoisvanu on pehmeää ja huokoista, siksi se eristää lämpöä normaalivanua paremmin. Pehmeä fleecevuori on miellyttävä päällä ja sen pinnan rakenne pitää lämmön tasaisena takin alla. Takin hyvin istuva leikkaus, peittävä helma ja korkea kaulus suojaavat koiraa viimalta. Kauluksen voi avata edestä ja halutessaan kääntää taakse, lisäksi se helpottaa pukemista. Erikoisuutena irrotettava trikootuubi, joka lämmittää kaulaa. Koiran korvat saa tarvittaessa suojattua tuulelta ja lialta pehmeän trikootuubin sisälle. Takki on nopea pukea ja riisua. Selän kaksisuuntainen vetoketju on vedenpitävä ja sen voi säätää valjasaukoksi erityyppisille valjaille. Takajalkojen kiinnityslenkit varmistavat, että takki pysyy koiran päällä kovassakin menossa. Takissa on heijastavat tereet ja heijastavat printit.

Ominaisuudet

Ylimääräinen tuubikaulus, joka on irrotettava. Veden- ja tuulenpitävä materiaali. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Helppo pukea ja riisua. Kevyt ja miellyttävä käytössä. Aukko taluttimen kiinnitykselle. Takajalan kiinnityslenkit. Pehmeä vanu, jossa hyvä lämpökapasiteetti. Lämmin fleecevuori.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Warmup
Arviosi