Training

Rukka pets kouluttajan essu

lue lisää...

Tuotetiedot

Kestävästä ja likaa hylkivästä materiaalista valmistettu tyylikäs ja toiminnallinen treeniessu harrastus- ja ammattikäyttöön. Urheilullisessa essussa on isot taskut edessä ja suuri tasku takana. Pikalukkokiinnitys ja säädettävä vyötärö tekevät essusta istuvan ja napakan. Lukon molemmilla puolilla on kiinnitysrenkaat taluttimelle. Metalliosissa on tyylikäs gun metal -viimeistely. Essussa on heijastavat nauhat näkyvällä paikalla ja iso heijastava logo. Treenitasku on hyvä vaihtoehto liiville ja se on kevyempi lämpimällä säällä treenatessa.

Ominaisuudet

Suuri takatasku. Kiinnityshaka ja D-renkaat, joihin voi kiinnittää tarvikkeet ja taluttimen. Edessä sekä kaksi tilavaa taskua että vetoketjutaskut. Reilusti tilaa makupaloille ja tarvikkeille. Helppo pitää puhtaana. Heijastavat yksityiskohdat näkyvällä paikalla. Kestävä, kosteutta ja likaa hylkivä materiaali. Säädettävä vyötärö.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Training
Arviosi
Size Chart for Training