Subrima

Rukka pets haalari

lue lisää...

Tuotetiedot

Hyvin istuva fleecehaalari lämmittää koiraa viileissä olosuhteissa. Teknisten materiaalien yhdistelmästä valmistettu haalari on kevyt päällä. Sen yläosa on meleerattua neulosta, alaosa ja lahkeet ovat sileäpintaista ja erittäin joustavaa neulosta. Molemmissa materiaaleissa on pehmeä harjaus sisäpuolella. Haalarin hyvä leikkaus mukailee koiran liikkeitä ja tekee siitä huomaamattoman. Tästä syystä se sopii erinomaisesti koiralle, joka ei ole tottunut vaatteisiin. Alaosan materiaali on helppo puhdistaa roiskeilta ja kuivuu nopeasti. Selässä olevan vetoketjun ansiosta haalari on helppo ja nopea pukea. Haalarin säädettävät pääntie ja kaulus viimeistelevät istuvuuden ja maksimoivat suojan. Tärkeiden saumojen päälle on tikattu heijastava nauha.

Ominaisuudet

Lahkeissa joustavat reunakantit. Kuivuu nopeasti. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Suojaava, säädettävä kaulus. Korkea, lämmin kaulus. Erittäin miellyttävä yllä, joustava. Lämmin ja hengittävä materiaali.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Subrima
Arviosi
Size Chart for Subrima