Micro

Rukka pets kylpytakki

lue lisää...

Tuotetiedot

Jos lemmikkisi ei malta pysyä turkin kuivaamisen aikana paikallaan - tai haluat vain säästää aikaa ja vaivaa ja varmistaa etteivät lattiat ja huonekalut ole täynnä vesiroiskeita - kietaise koira pesun, uinnin tai sateisen ulkoilun jälkeen kevyestä mikrokuidusta valmistettuun kylpytakkiin. Hyvän leikkauksen ansiosta tämä erittäin imukykyinen kylpytakki on helppo pukea koiran päälle ja sopii loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Samalla kun se kuivaa koiran nopeasti, se myös lämmittää. Vyötärön leveä tarranauhakiinnitys pitää takin tiivisti paikoillaan ja tekee siitä istuvan. Vesipestävän kylpytakin ominaisuudet paranevat käytön myötä. Kuumilla ilmoilla sen voi kostuttaa ja pukea koiralle viilentäväksi takiksi. Kasta takki viileään veteen, purista ja pue koiran päälle.

Ominaisuudet

Kuivattaa turkin ja pitää koiran lämpimänä pesun, uinnin tai sateisen ulkoilun jälkeen. erittäin imukykyinen mikrokuidusta valmistettu kylpytakki koiralle. Helppo pukea ja pysyy hyvin päällä. Kesäkuumalla voidaan kosteutettuna käyttää koiran viilennykseen. Auttaa pitämään kodin pinnat ja huonekalut kuivina ja puhtaina kylvyn tai ulkoilun jälkeen. Erittäin pehmeä, kevyt ja kuivuu nopeasti.

Materiaalit

88% POLYESTERI, 12% POLYAMIDI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Micro
Arviosi
Size Chart for Micro