Micro

Rukka pets kylpytakki

lue lisää...

Tuotetiedot

Jos lemmikkisi ei malta pysyä turkin kuivaamisen aikana paikallaan - tai haluat vain säästää aikaa ja vaivaa ja varmistaa etteivät lattiat ja huonekalut ole täynnä vesiroiskeita - kietaise koira pesun, uinnin tai sateisen ulkoilun jälkeen mikrokuidusta valmistettuun kylpytakkiin. Erittäin imukykyinen ja pehmeä mikrokuitukylpytakki kuivattaa koiran hetkessä ja pitää koiran lämpimänä. Korkea kaulus avautuu edestä painonapein, minkä ansiosta kylpytakki on helppo ja nopea pukea päälle. Vyötärön leveä tarranauhakiinnitys pitää takin tiivisti paikoillaan ja tekee siitä istuvan. Kauluksen sisäpuolella on hauska luuprintti. Kylpytakki on vesipestävä ja sen ominaisuudet paranevat käytön myötä. Kuumilla ilmoilla sen voi kostuttaa ja pukea koiralle viilentäväksi takiksi. Kasta takki viileään veteen, purista ja pue koiran päälle.

Ominaisuudet

Kuivattaa turkin ja pitää koiran lämpimänä pesun, uinnin tai sateisen ulkoilun jälkeen. erittäin imukykyinen mikrokuidusta valmistettu kylpytakki koiralle. Erittäin pehmeä ja kuivuu nopeasti. Helppo pukea ja pysyy hyvin päällä. Kesäkuumalla voidaan kosteutettuna käyttää koiran viilennykseen. Auttaa pitämään kodin pinnat ja huonekalut kuivina ja puhtaina kylvyn tai ulkoilun jälkeen. Korkea kaulus, joka avautuu edestä painonapein.

Materiaalit

88% POLYESTERI, 12% POLYAMIDI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Micro
Arviosi
Size Chart for Micro