Hase

Rukka pets sadetakki

lue lisää...

Tuotetiedot

Kevyt sadetakki suojaa koiran turkkia sateelta ja lialta erityisesti keväisin ja syksyisin. Takin tärkeimmät saumat on teipattu ja siinä on hengittävä verkkovuori. Kevyt tuote on helppo pitää puhtaana ja se kuivuu nopeasti ilmavassa tilassa. Sadetakin korkea, suojaava kaulus sekä säädettävä pääntie ja säädettävä vyötärö tekevät siitä istuvan. Selässä olevan pikalukkokiinnityksen ansiosta takki on helppo pukea. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koiran päällä kovassakin vauhdissa. Tyylikkääseen pussiin pakattu sadetakki kulkee kätevästi mukana. Takissa on heijastavat tereet. Tämä sadetakki toimii sellaisenaan, mutta myös veden- ja tuulenpitävänä suojakerroksena esimerkiksi toppatakin tai neulostakin päällä.

Ominaisuudet

Kevyt ja miellyttävä käytössä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Suojaava helma ja korkea kaulus. Miellyttävä ja hengittävä verkkovuori. Vedenpitävä materiaali.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Pestävä erillään. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Hase
Arviosi
Size Chart for Hase