Comfy

Rukka pets takki

lue lisää...

Tuotetiedot

Hyvin istuva takki pitää koiran lämpimänä viileissä olosuhteissa. Pehmeässä neulostakissa on mukavalta tuntuva, harjattu sisäpuoli. Takin hyvä leikkaus mukailee koiran liikkeitä ja tekee siitä huomaamattoman. Tästä syystä se sopii erinomaisesti koiralle, joka ei ole tottunut vaatteisiin. Teknisestä materiaalista neulottu takki ei ime itseensä kosteutta ja se tuntuu miellyttävältä koiran päällä. Siinä on korkea ja lämmittävä kaulus. Hyvin muotoiltu helma pitää isot lihasryhmät lämpimänä. Vyötäröllä olevan kuminauhan ja tarranauhakiinnityksen ansiosta takki on helppo pukea ja säätää sopivan kokoiseksi. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy hyvin koiran päällä kovassakin vauhdissa. Vesipestävä neulostakki kuivuu nopeasti. Tärkeiden saumojen päälle on tikattu heijastava nauha.

Ominaisuudet

Kuivuu nopeasti. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Takajalan kiinnityslenkit. Lämmin ja hengittävä materiaali.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Comfy
Arviosi
Size Chart for Comfy