Airborn

Rukka pets takki

lue lisää...

Tuotetiedot

Kevyt ja tyylikäs erikoisvanuun tikattu hybriditakki kaikenlaiseen ulkoiluun. Takissa on yhdistetty ilmaa itseensä sitovaa pehmeää ja untuvamaista vanua toiminnalliseen ja tuulenpitävään softshelliin. Näin on saatu aikaan urheilupuolelta tuttu takki, joka on kevyt ja erittäin hyvin lämpöä eristävä. Vanulliset osat lämmittävät koiran lihasryhmiä ja pehmeävuorisesta softshell-materiaalista tehty helmaosa suojaa koiraa roiskeilta. Tikatun kankaan ripstop-kudonta yhdistää keveyden ja tiiviyden, sekä tuo kankaaseen tyylikästä ulkonäköä. Vettä hylkivä takki toimii sellaisenaan, mutta myös lämpöä eristävänä välikerroksena esimerkiksi sadetakin alla. Pikalukon ansiosta takki on helppo ja nopea pukea päälle. Säädettävä kuminauha vyötäröllä pitää takin oikealla paikalla. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy koiran päällä kovassakin menossa. Takissa on heijastavat tereet ja heijastava logo.

Ominaisuudet

Tuulenpitävä ja vettähylkivä materiaali. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Kevyt ja miellyttävä käytössä. Takajalan kiinnityslenkit. Pehmeä vanu, jossa hyvä lämpökapasiteetti.

Materiaalit

100% POLYESTERI

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään. Pesu 30°. Valkaisu kielletty. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua.

Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Airborn
Arviosi
Size Chart for Airborn